Från tidigare deltagare:

"Inga ris bara rosor i ett stort fång. Otroligt bra gjort att ordna detta på ett sådant bra sätt som det är. Engagerad, otroligt kunnig i det du förmedlar till oss. En förebild!" 

Bra att det var pauser och att vi fick resa oss upp ibland, det gjorde att man orkade hålla koncentrationen. Kul med grupparbeten och riktiga patientfall. Det gav mycket att få diskutera med andra. Tycker också att det var bra att vi fick mycket material med oss och tips på litteratur mm. Det var ett öppet klimat och inga frågor kändes för dumma.

... Kicki har en förmåga att hålla lyssnarna fokuserade och intresserade genom sitt sätt att tala, väcker RAS hos lyssnaren 

"Tusen tack för en bra, intressant och lärorik utbildning. Detta ska jag ta med mig och försöka att implementera i mitt arbete med mina patienter. Ha det bra!"

"Tycker att det var väldigt mycket information första dagen, vilket jag förstår att det kanske måste bli. Jag blev förvirrad över alla begrepp och vad som var vad. Klarnade dock på slutet. Jag tycker att du som föreläsare var fantastisk! Fick alla att känna sig bekväma. Tack för en superbra utbildning!"

"Tusen tack! Är mycket nöjd och hoppas att vi ses i fortsättningskursen framöver!"

"Uppskattar mycket att kunskapen som lärs ut även tas i beaktande för undervisningsformen (pauser, flera sinnen, byta fokus en stund etc.)"

Vetenskaplig grund

https://wikimili.com/en/Alexander_Luria

https://www.redalyc.org/pdf/287/28770214.pdf

https://wikimili.com/en/Luria-Nebraska_neuropsychological_battery


https://www.the-ins.org/our-ins-family/anne-lise-christensen/

Utbildningstillfälle med deltagare både online och på plats i Stockholm. 2022.

Senaste kommentaren

06.10 | 06:12

Har plats för kursen ändrats? Kollade för en månad sedan och då stod det angivet göteborg? mvh Madelene

04.10 | 14:42

Testar

03.10 | 11:04

Hej Carina, skriv till mig på christin.kicki.haggstrom@gmail.com är du snäll.

03.10 | 07:04

Hej!
Är intresserad av denna kurs. Spaciticitet för händer. Hur många leg behöver du ha för att åka ut till oss. Vi är 13 legetimerade.

Dela den här sidan